onsdag den 15. marts 2017


Har længe..længe.. gået og kigget på en sæk super lækkert angora-uld. Tænkt at det skulle kartes med noget rød/brunt finuld. I dag blev der test kartet - spundet - tvundet - og strikket. Er ikke helt tilfreds med finulden, for ujævn og kortfibret. Først måtte jeg lige en tur omkring Solbjerg og hente den udlånte rokke hjem; glemte håndkarterne, så "kartemaskinen" blev fundet frem af gemmerne. Jeg ELSKER at spinde..det er bare for sjældent at jeg har tid. Ønsker mig en lille elektrisk bord-spinde-maskine, på en måde er det lidt "snyd" men tænker at med en sådan, vil det være lidt mere tilgængeligt...så kan jeg jo sidde ved mit sofabord og se netflix serier imens!!


Har også en drøm om at anskaffe mig et par får; smukke gotlandske får...
Billedresultat for gotlandsk får

Har afsluttet et strikke projekt - halsrør strikket i mit håndfarvede garn i en sjov teknik med "diagonal-masker", er ved at skrive opskrift.
Hækler tørklæde, selvfølgelig også i lækkert håndfarvet garn.


For sjov broderi på en gammel...risdamper/si!!?? Og så kan man jo lige få et glimt at vores forgang som er blevet malet i en bordel-agtig farve!


3 kommentarer:

  1. jeg har en e-spinder og elsker det!!! Det er så nemt lige at få ulden i fingrene, ingen opstilling meget lidt plads og minimalt med larm. Det kan helt klart anbefales. Prøv evt at kontakte Dorthe Hedehus, hu fremstiller selv ( eller rettere hendes mand gør) en elektrisk rok, som er til at betale og supernem at ha med at gøre. Hun bor i Ålborg, så det er lige om hjørnet.

    SvarSlet